Retourneren

De koop annuleren en terugzenden


Ruilen of koop annuleren
 • Al onze artikelen mag je binnen 14 dagen retourneren of ruilen. Graag met opgaaf van redenen. Tevens dien je een kopie van de factuur en jouw bankgegevens rekeningnummer, naam en woonplaats) bij te voegen. Dit om een snelle afhandeling te kunnen waarborgen.
 • Je gebruikt daarvoor de meegeleverde retourenveloppe.
 • Wel dien je het modelformulier voor herroeping van Morsch & Dupre in te vullen. Deze wordt bij de bevestigingsmail bij de factuur meegezonden.
  Je kunt dit modelformulier herroeping. op deze link downloaden.
 • Wij zorgen ervoor dat zo spoedig mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen nadat je aan ons gemeldt hebt dat je het door jouw bestelde artikel wilt retourneren, het bedrag (inclusief verzendkosten voor de heenzending binnen Nederland) aan je wordt teruggestort op jouw rekening. Doorgaans proberen wij één dag nadat wij het artikel hebben ontvangen het door jouw betaalde bedrag terug te storten. Als je hebt aangegeven het artikel te willen retourneren nemen wij contact met je op als wij het product na 10 dagen nog niet hebben ontvangen.
 • Je kan dit modelformulier binnen 14 dagen naar ons toezenden per mail (info@morschdupre.com), of je kan het formulier direct bij het pakket stoppen. Geef wel aan voor welke optie je kiest.
 • We raden je aan het "rode label' niet te verwijderen als je nog niets zeker bent of je het product wilt ruilen of retourneren. Het label zit niet in de weg om je net aangeschafte Morsch & Dupré artikel goed te kunnen beoordelen. Het maakt het voort ons makkelijker om te zien of het artikel wel of niet langdurig gedragen is.
 • Wanneer het artikel beschadigd is geraakt of niet alle items zijn teruggezonden, toen het bij jou op zicht was, kunnen wij een redelijke schadevergoeding eisen. Wij houden dat dan in op het bedrag wat wij aan je terug storten.
 • Als je een artikel wilt ruilen voor een artikel dat duurder is, dient het verschil te worden bijbetaald. Wanneer de bijbetaling door ons is ontvangen wordt na ontvangst van uw retourzending het door je gewenste artikel per omgaande post naar je toegezonden.
 • Onze producten zijn kostbaar. Daarom raden wij je aan wanneer je het artikel (of artikelen) terugstuurt dit aangetekend te doen. Dit omdat pakketten kwijt kunnen raken en ze zonder traceercode moeilijk tot niet zijn terug te vinden.
 • Niet voldoende gefrankeerde retourzendingen worden door ons geweigerd en komen dan vanzelf weer bij je terug.

return terug